Cumartesi, Kasım 25, 2006

Uzayda aşk hoşuna gitti

Geçtiğimiz günlerde fazla kilolarını saklamak için giydiği korseyle gazetelere haber olan Deniz Seki, "Uzayda aşk başkadır. Hangi kadın uzayda aşk yaşamak istemez ki" diye konuştu. 15 Aralık'ta vizyona girecek Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu' filminde uzay gemisi sekreteri 'Gonca' yı canlandıran Seki, fantastik bir aşkın anlatıldığı 'Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu'yla ilgili şunları söyledi: "Filmde uzay gemisinin kaptanı Kartal'a 8 uzay yılı boyunca karşılıksız aşk besleyen bir kadın rolündeyim. Sanal da olsa Dünyayı Kurtaran Adam'ın iki oğluyla da aşk yaşadım. Sanal da olsa bu aşk fazlasıyla tutkuluydu. Bir savaş var, dünya yok olmak üzere ama benim umrumda değil! O kadar uzaya çıkmışım aşk yaşamadan döner miyim? Uzayda aşkı tüm kadınlara tavsiye ederim."

Çarşamba, Kasım 22, 2006

Flaş patladı korse göründü!

Oynayacağı dizinin kadrosundan fazla kiloları yüzünden çıkarıldığı söylenen Seki; bir davette flaşların kurbanı oldu. Patlayan flaşlar kilolarını gizlemek için giydiği beyaz korseyi ortaya çıkardı!.

Gazetecileri suçlamıştı!
Hiçbir şeyden çekmedi Deniz Seki fazla kilolarından çektiği kadar! Güzel sanatçının aşırı kilolu hali önce geçtiğimiz yaz oynadığı 'Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu' filminin setinde objektiflere yansıdı. Seki, göründüğü kadar şişman olmadığını söyleyerek, gazetecileri fotoğraflara photoshop yapmakla suçladı. Ancak bir süre sonra başrollerini Kadir İnanır'la paylaşacağı 'İyi Ki Varsın' adlı dizinin kadrosundan aşırı kilolu olduğu için çıkarıldığı iddia edildi. Seki, yapımcıyla mahkemelik oldu.

Siyah altına beyaz giymiş!
Ünlü sanatçı geçen süre zarfında ne yaptıysa kilolarından kurtulmayı başaramadı. Önceki akşam katıldığı bir davette kilolarını gizlemek için siyah mini elbisesinin altına korse giydi. Ancak Seki, flaşların azizliğine uğradı. Fotoğrafını çekmek isteyen gazetecilere poz veren sanatçının beyaz korsesi flaşlar patlayınca ortaya çıktı. Belini saran korsenin görüldüğünü farketmeyen Seki, yakında hayranlarının karşısına yeni görünümüyle çıkacağını açıklıyordu.

Pazartesi, Kasım 06, 2006

Kız arkadaşını kaçırdı!

Seksi şarkıcı Deniz Seki, önceki akşam Nişantaşı'nda katıldığı bir mekan açılışının ardından kapıda aracını beklerken yanındaki erkek arkadaşlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Seki'nin yanındaki erkek arkadaşı, gazetecilerin yaklaştığını görünce hemen yanından uzaklaştı. Seki, soğuk hava nedeniyle mini eteğinin azizliğine uğradığını söyledi: "Beni bu soğukta burda yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim!" Daha sonra aracıyla mekanın kapısına yanaşan Deniz Seki'nin yardımcısı, mekandan çıkan bir bayanı hızla ve saklayarak araca bindirdi. Araca binen genç kadın, çantasıyla yüzünü gizlemeyi başardı.