Pazartesi, Ağustos 13, 2007

Deniz Seki'ye Nazire'den şok tehdit


Deniz Seki ile Nazire ve Hüsnü Şenlendirici cephesinde sular bir türlü durulmuyor. Nazire Hanım'ın Seki'nin evini basmasının ardından bir başka olay magazin gündemine bomba gibi düştü. Nazire Şenlendirici'nin cuma gününden bu yana cep telefonuna "Hüsnü’nün peşini bırak. Yoksa seni toprağın altına gömerim" şeklinde mesajlar gönderdiğini ileri süren Seki, suç duyurusunda bulunacak.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre Hüsnü Şenlendirici'in boşanmak üzere olduğu eşi Nazire Hanım, Seki'nin cep telefonuna 'ölüm tehditleri' içeren mesajlar gönderiyor.

Seki bir kaç gündür Nazire Hanım'ın “Hüsnü’nün peşini bırak. Yoksa seni toprağın altına gömerim. Seni öldürürüm, sonra hapiste çürür giderim. Sonunu sen düşün, hayatının sonu olur...” SMS'ler gönderdiğini belirterek avukatı Aydın Kurban’a dava açması izin talimat verdiğini söyledi.

Bugün Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacak olan Kurban, mesajların Deniz Seki’nin cep telefonunda kayıtlı olduğunu belirtti. Kurban, ”Deniz Hanım, Cuma gününden beri Nazire Şenlendirici’den tehdit edici mesajlar alıyor. Biz de o yüzden yasal işlemleri başlattık. Gereken yapılacak, bu işin peşini bırakmayacağız“ diye konuştu.

Seki, Nazire Şenlendirici’nin kendisi hakkında konuşmasını engellemek için de hukuki yola başvuracak. İki kadın arasında bu gelişmeler yaşanırken Hüsnü Şenlendirici, eşi Nazire Hanım’ı boşanmaya ikna etmeye çalışıyor.

Ancak Nazire Şenlendirici, eşine asla boşanmayacağını söylüyor.