Salı, Nisan 24, 2007

Seki'de aşkını itiraf etti


Klarnetçi Hüsnü Şenlendirici`nin ünlü şarkıcı Deniz Seki ile ilgili açıklamalarından sonra Seki de aşkını itiraf etti ve `Aramızdaki ilişki platonik değil, gerçektir!..` dedi.

Klarnetçi Hüsnü Şenlendirici`nin karısı Nazire Hanım her ne kadar "Hüsnü, şu anda yanımda. Biz barıştık ayrılmıyoruz!.." dese de gelişmeler bunun tam tersini gösteriyor!..Hüsnü Şenlendirici, biliyorsunuz Deniz Seki ile aralarında birşeyler geliştiğini açıklamıştı!.. Bu açıklamaların ardından ünlü şarkıcı Deniz Seki de daha fazla sessiz kalamadı ve suskunluğunu bozdu!..

Önceki akşam Galatasaray Adası`nda sahneye çıkan Deniz Seki, Hüsnü Şenlendirici ile ilişkisi hakkında açıklama yaparak, “Aramızda platonik değil, gerçek bir ilişki var. Yoksa Hüsnü de bana olan aşkını açıklamazdı” dedi. Seki ayrıca kendisine karşı suçlamalarda bulunduğunu iddia ettiği Arto ve Hilal Cebeci’yi de mahkemeye vereceğini açıkladı.

Pazartesi, Nisan 23, 2007

Deniz Seki ticarete atılıyor



SON GÜNLERDE HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİYLE YAŞADIĞI AŞKLA GÜNDEME GELEN DENİZ SEKİ MAĞAZA AÇMAYA HAZIRLANIYOR.



Deniz Seki, Las Vegas seyahatinde aldığı çanta gittiği her yerde bayanların merak konusu olunca, Türkiye'de bu çantanın bir mağazasını açmaya karar vermiş. Yaşadığı sorunlardan dolayı bu planını biraz erteleyen sanatçı, en yakın zamanda mağaza için hazırlıklara başlayacakmış.

Pazartesi, Nisan 16, 2007

Tehditlerden korkup koruma tuttu

Deniz Seki, klarnetçi Hüsnü Şenlendirici aşkı yüzünden zor günler geçiriyor. Şarkıcı, önceki gece jüri üyesi olduğu ’Bir Dilek Tut’ta, Şenlendirici’nin gözaltına alındığını öğrenince canlı yayında hıçkırıklara boğuldu. Ünlü klarnetçinin boşanmak istediği eşi Nazire Hanım’ı dövdüğü ve akrabalarıyla kavga ettiği iddiaları üzerine Kuştepe Karakolu’na götürülmesi şarkıcının sinirlerini bozdu. Yayına oldukça gergin bir şekilde çıkan Seki, programın sunucusu Cenk Eren’in yaşananları sorması üzerine de “Hüsnü adam gibi adamdır. Sonuna kadar yanındayım” diyerek hıçkırıklara boğuldu. Ardından kulise götürülen Seki, burada fenalaştı.

Korumasız sokağa çıkamıyor
Sakinleştirici iğne yapılan şarkıcı, yayını güçlükle tamamladı. Seki’yi o halde gören Eren de “Benim yüzümden, keşke sormasaydım o soruyu” diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Bu olayların ardından basının karşısına çıkmak istemeyen Seki’yi yapımcılar arka kapıdan kaçırdı. Bu arada Seki’nin tehdit aldığı da ortaya çıktı. Nazire Şenlendirici’nin akrabalarının şarkıcı ve menajerini arayarak tehditler savurduğu öne sürüldü. Şenlendirici’nin akrabalarının “Eniştemizin peşini bırak, yoksa olacaklardan sorumlu değiliz” sözleri üzerine 2 koruma tuttu şarkıcı... Korumaları olmadan sokağa adım atmayan Seki, yakın çevresine de savcılığa başvurarak resmi koruma isteyeceğini söyledi.

Cumartesi, Nisan 14, 2007

Deniz Seki: İlişkim yok demedim

Hüsnü Şenlendirici ile aşk yaşadığı iddia edilen ünlü şarkıcı, artık bu konuda konuşmayacağını söyledi. Klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ile adı aşk dedikodularına karışan popçu Deniz Seki, ilişkisiyle ilgili detaylı konuşmadı ancak birlikteliğini de inkar etmedi. Katıldığı bir tanıtımdan sonra gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Seki şöyle konuştu: “Her şey Hüsnü Bey tarafından açıklığa kavuşturuldu. Kendisi her şeyden önce iki çocuklu bir baba. Kimsenin ne onu ne de benim ailemi üzmeye hakkı yok. Ben ilişkim yok demedim ama artık bu konu hakkında daha fazla yorum yapmayacağım.”

Pazartesi, Nisan 09, 2007

Yuva yıkan kadın değilim!

Yasak aşkını ilk kez anlattı
Ve Deniz Seki konuştu! Klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ile Dikilitaş'ta stüdyo çıkışında yakalanan Seki, yasak aşkını anlatırken gözleri doldu. Şenlendirici'nin eşi Nazire Hanım'ın, "Hüsnü'ye sordum, 'Deniz'le ilişkim yok' diyemedi. Eşimi terk edip baba evime dönüyorum" açıklamasıyla yuva yıkan kadın durumuna düşen ünlü popçu önceki akşam Ortaköy Jazz Bar'daki programının bitiminde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Şenlendirici eşini tercih etti

Hüsnü Şenlendirici eşini tercih edince yalnız kalan Deniz Seki, önce gazetecilerden kaçmak istedi. Ancak ısrarlı sorular karşısında kısa bir açıklama yaptı. Gözyaşlarına engel olmakta zorlanan Seki, kamuoyunda yuva yıkan kadın olarak görülmekten rahatsız olduğundan; yaşadıklarının kendisine ve ailesine zarar verdiğinden dert yandı.

Salı, Nisan 03, 2007

“Aşığım ama kötü kadın değilim...”

Deniz Seki, klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ile yaşadığı iddia edilen aşkı doğruladı

15 gündür konuşmaktan ısrarla kaçınan Seki’nin yakın çevresine “Herkes soruyor, insanlara böyle bir şey yok diyerek yalan mı söyleyeyim. Birbirimize bir şeyler hissediyoruz. Ama Hüsnü ile eşinin arasındaki sorun daha eskiye dayanıyor” dediği öğrenildi. 10 yıllık evli olan Hüsnü Şenlendirici’nin eşi Nazire Hanım, “Boşanıyoruz. Bugün Deniz Seki, yarın başkası...” demişti. Şenlendirici ise Seki ile görüştüğünü söylemişti. Hüsnü Şenlendirici eşi 6 aylık hamileyken, Ece Gürsel’le aşk yaşamıştı.